14-й “Фотовернісаж на Покрову” представив найкращі світлини 2019-го року

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Наймасштабніша фотоподія року відбулась на традиційне свято Покрови в Рівному. Мова йде про “Фотовернісаж на Покрову, 2019”, який вже 14-й рік поспіль успішно проходить у нашому місті та набирає все більших обертів. Організатором цієї події традиційно є фотостудія «Простір Фото» на чолі з Олександром Харватом. 13 жовтня у виставковій залі Міського Будинку Культури відбулось відкриття виставки та церемонія нагородження авторів кращих світлин Міжнародного салону художньої фотографії.
Цьогоріч на конкурс було подано 3000 знімків, які надійшли з 31 країни світу. 
Авторитетне міжнародне журі в численних дискусіях відібрало найкращі світлини, 70 з яких і представлені в експозиції. Переможців було визначено у шести номінаціях. Усі вони отримали дипломи, золоті, бронзові та срібні медалі. Головну нагороду салону – Гран-прі, отримав Мірошник Сергій за фотороботу “Ранкова гімнастика”.
На заході з вітальними словами виступили директор Будинку культури Ольга Стельмах,
фотохудожник Олександр Харват, гості із зарубіжжя. Долучились до свята і творчі колективи Будинку культури – народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція» та співочий сімейний дует Максима та Галини Давидюк. 
Окрім того, усі мали можливість погортати новий каталог світлин “Фотовернісажу на Покрову, 2019”, зробити миттєве фото на ретро-камеру, взяти участь у розіграші подарунків у лотереї «Фортуна на Покрову» та на десерт заходу скуштувати святкового Покровського торта. 
Провела захід Ірина Білотіл.
Запрошуємо усіх до перегляду виставки, яка триватиме до 30 жовтня! Вхід вільний. 
Фото: Олександр Харват, Анатолій Похилюк, Чекановський Андрій.

Залишити відповідь