“Полісянка” відтанцювала свій 60-річний ювілей

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Чи збирали Ви на свій День народження коли-небудь півтисячі гостей? А ми знаємо тих, хто зібрав навіть більше! Це Заслужений ансамбль танцю України “Полісянка”, який 14 жовтня відзначив свій 60-річний ювілей. Грандіозний концерт з цієї нагоди відбувся на рідній сцені Міського Будинку Культури у велике свято Покрови Пресвятої Богородиці.
Концертна програма була надзвичайно насичена: відомі і улюблені хореографічні композиції у виконанні нинішніх учасників ансамблю, сюрпризи від випускників та ветеранів відомого колективу, душевні пісні, а ще вітання, вітання, вітання…
Гарних слів на адресу колективу та його креівника Народного артиста України Віктора Марущака лунало дуже багато. З ювілеєм їх вітали міський голова Рівного Володимир Хомко, який не зайвий раз наголосив, що “Полісянка” – це таки бренд Рівного; начальник Управління культури і  туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, який подякував за те, що такий колектив прививає дітям любов до всього українського. Директор МБК Ольга Стельмах поділилась спогадами та мріями стосовно анамблю і висловила свою подяку за їхню творчу працю.
Також вітали керівники творчого об’єднання “Полісяночка”, колеги, друзі та багато інших поважних гостей. На День народження до “Полісянки” йшли, як годиться, з подарунками та квітами, яким ледь вистачало місця. 
З музичними дарунками виступили артисти Будинку культури учасники творчого об’єднання «Полісяночка», народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція», соліст зразкового естрадно хору «Фантазія» Максим Давидюк,
вокалістка, яка є незмінною супутницею усіх концертів ансамблю – Іванна Місюк та оркестр народних інструментів «Наспів» під керівництвом Сергія Мостового, який є акомпаніатором хореографічного колективу. 
Завершився концерт вибуховим “Гопаком”, який щоразу викликає захоплення публіки, скільки разів він би не виконувався на сцені. 
Провели захід Вікторія Рибальченко та Леонід Кашперський.
Колектив Міського Будинку Культури ще раз вітає своїх рідних полісянківців, Віктора Марущака та увесь керівний склад зі святом! Живіть, творіть і танцюйте довго! Хай вас шанують на рідній землі та стоячи зустрічають зали усіх країн світу!
Фото: Олександр Харват

Залишити відповідь