Запрошуємо на відкриття виставки “Віра Герасимчук: художник і вчитель”!

розміщено в: Adventure, Новини | 0

12 вересня Міський Будинку Культури презентує виставку Віри Герасимчук – жінки-художника, художника-вчителя. Ті, хто був з нею знайомий, знають, яким багатим був її внутрішній світ, яким тонким та глибоким було розуміння усього навколишнього, і як барвисто це передавалось у її живописних роботах.
Останні роки В. Герасимчук працювала художником у Рівненському краєзнавчому музеї, допомагала в оформленні численних експозицій, а до того викладала мистецтво дітям. Її не стало 2 роки тому, але вона залишила по собі неоціненний спадок – творчість, втілену в картинах, та учнів, які до нині плекають безмежну вдячність і шану до своєї наставниці. Цієї осені ми з радістю представимо рівнянам художній світ жінки на ім’я Віра…
Відкриття виставки «Віра Герасимчук: художник та вчитель» відбудеться 12 вересня о 16:00 год у виставковій залі Міського Будинку Культури. В експозиції також будуть представлені роботи учнів художниці: Зої Ємельяненко, Сергія Греченюка, Анни Крилошанської, Вікторії Бордзеховської, Людмили Яремчук.
Виставка триватиме до 25 вересня. Вхід вільний.
Висловлюємо подяку за надання творчих робіт В.Герасимчук для експонування у витавці Рівненському обласному краєзнавчому музею. 

Залишити відповідь