У Міському Будинку Культури нагородили найкращих фотографів 8-го Кубку Рівного з фотомистецтва

розміщено в: Adventure, Новини | 0
З-поміж 2000 світлин, надісланих з 14 країн світу, відібрано 60 найкращих та представлено у Міському Будинку Культури. Мова йде про відкриття 8-го Кубку Рівного з фотомистецтва “Я люблю своє місто, я люблю свій край”, яке відбулось у Виставковій залі 23 серпня. Захід приурочений до Дня Незалежності України, Дня міста Рівне та 180-річчя фотографії. Проект, організований народною фотостудією “Простір Фото” МБК, та проводиться щорічно. В цей день було нагороджено найкращих фотографів конкурсу, яких оцінювало авторитетне журі.
Привітали усіх присутніх з відкриттям виставки та прийдешніми святами директор Будинку культури Ольга Стельмах,
ідейник проекту, фотохудожник Олександр Харват,
член журі, мистецтвознавець Микола Бендюк, генеральний серкретар Міжнародної федерації фотомистецтва Іоаніс Лукоріс, який приїхав спеціально з Греції. На відкриття виставки завітали і гості з сонячної Грузії. Доречі, саме представниця цієї країни, Ніно Інадзе, отримала головну нагороду – Гран-прі конкурсу та скульптуру “Муза фотографа”.
Гарний настрій музичними композиціями в цей день створювала солістка МБК Іванна Місюк.
Провела захід Ірина Білотіл. Додамо, що в експозиції представлені світлини, які об’єднані темами: місто, події, люди, пейзажі, природа, фотоарт. Переглянути їх можна до 6 вересня. Вхід вільний. 
Фото: Світлана Кравчук, Сергій Кундас, Олександр Харват.

Залишити відповідь