Про піврічний культурний марафон МБК

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Шановні друзі, йдучи на невеличкі канікули, ми підводимо підсумки і ділимось з вами цифрами, фактами та емоціями ще одного яскраво прожитого періоду. Отож, яким був наш культурний марафонський забіг тривалістю у півроку? Цікаво? Поїхали!
Від початку 2019 року у Міському Будинку Культури відбулось 66 заходів: маленьких, великих, дуже масштабних, камерних і таких різних за своїм характером та настроями. А це означає, що близько 30 тисяч пар ніг ступили на наш поріг і відвідали наші концерти, виставки, фестивалі, творчі вечори і тому подібне. А тепер детальніше…
Ми подарували рівнянам 10 концертів за участю наших колективів, з-поміж яких на ваші багаточисельні прохання повторили арт-проект “Весна Івасюка”. До нас завітали 20 зіркових артистів та колективів, яких чекали, яким підспівували і від відгуків “Біс!” мурахи бігали навіть у наших стін. Це ваші улюблені “Вар’яти”, Сергій Бабкін, “Без Обмежень”, “Сухішвілі” і навіть Святослав Вакарчук! У нас пройшло 2 фестивалі, на яких ми пізнавали корейську культуру, а також знайомили з івент-індустрією західного регіону. “Rivne Wedding Fest” – однозначно найяскравіша подія цієї весни. З нами вже традиційно хочуть відзначати свої професійні свята медики, працівники сфери житлово-комуналього господарства та інших професій. Ще + 4 в концертну скарбничку.
Те, що відбувається не на сцені – відбувається у нашій виставковій залі. Це аксіома, а ще це 14 нових експозицій, серед яких фотокубки, дивовижні крапочки Олени Сєргєєвої, прадавнє мистецтво у “Великодніх мотивах”, “Текстильні барви”, історія рівненського Спідвею та інші… Ще 16 заходів – це ціла палітра, в якій змішались творчі вечори, боксерські турніри, семінари, конгреси, конкурси краси та навіть краси тіла! Бо Кубок України з бодібілдингу ми приймали вперше!
Не забуваємо і про почуття сердечні. 222 закохані пари стали сім’ями завдяки проект “Шлюб за добу” за це півріччя! Пишаємось цим і співпрацею з Рівненським міським відділом ДРАЦС ГТУЮ у Рівненській області. А доки це все було тут, в стінах МБК, за його межами та навіть за кордоном нашої країни гастролювали наші творчі колективи. Польща, Литва, Австрія, Болгарія – саме там бачили таланти наших неперевершених ансамблів “Полісянка”, “Полісяночка”, “Перлинка”, “Джерельце”, “Етика”, хору “Лукаш”. Загалом 5 гастрольних поїздок. А ще 6 привезених призових місць з різноманітних конкурсів нашими “Кольоровими нотами”, “Фантазією” та іншими зірочками. Одне слово – ПИШАЄМОСЬ!
Таким чином, свій піврічний марафон ми добігли, вам відзвітували і тепер ставимо себе в режим підзарядки зовсім на трошки, набираємось сил і знову в рух. Проте не знакаємо на зовсім, адже наших артистів ви можете бачити і чути на загальноміському фестивалі “Рівне. Літо. Музика”. Проводьте час культурно, беріть від літа усе і до нового сезону!
Ваш МБК.

Залишити відповідь