“Полісяночка” влаштувала феєричний концерт на честь свого 30-річчя

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Насичений, яскравий, танцювально видовищний, із шквалом оплесків, морем теплих слів, зливою конфеті, неочікуваними сюрпризами, слізьми радості та гордості – таким був ювілейний концерт зразкового ансамблю танцю “Полісяночка”, який відбувся 12 травня у Міському Будинку Культури. Цього року колектив святкує своє 30-річчя і привітати велику творчу родину зібралась повна зала глядачів, представники влади, відомі творчі особистості, випускники “Полісяночки”. Зокрема, пролунали вітальні слова від міського голови Рівного Володимира Хомка, який, до слова, зробив загальне селфі з усією глядацькою залою.
Також зі святом привітав начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко, який подякував педагогам ансамблів і назвав їх “інженерами людських душ”. Заступник директора Міського Будинку Культури Василь Ващук виступив з вітальним словом та подарував від закладу святковий іменинний торт. На сцену підіймались колеги по сцені, друзі творчого об’єднання та його випускники. Усім було що пригадати та що побажати.
Захід тривав понад дві години, під час якого глядядачів вражали не лише яскравими танцювальними постановками від ансамблів «Перлинка», «Джерельце» та «Полісяночка», а й дивували неочікуваними сюрпризами, флешмобами та іншими цікавинками.
Провели захід Вікторія Рибальченко та Наталія Лозовська.
Міський Будинок Культури ще раз вітає творчу родину “Полісяночки”, керівників колективів Євгенію Жемчугову, Наталію Кірію,Ольгу Жечугову-Копилову та зичить аби попереду було ще багато яскравих перемог, вражень, концертів. Горді, що ви наші! З ювілеєм, дорога “Полісяночко”!
Фотограф: Анатолій Похилюк

Залишити відповідь