У Міському Будинку Культури презентували виставку “Стежками війни”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
24 квітня у фойє Міського Будинку Культури презентували виставку “Стежками війни”. Експозиція показує рівнянам світлини з біографіями бійців, які воювали і продовжують боротьбу на Сході нашої країни, артефакти з війни (уламки мін, снарядів і т.п.), а також картини, написані власноруч нашими добровольцями. Останні вражають усіх відвідувачів, адже в основному – це роботи, написані бійцями, які стали інвалідами внаслідок війни. Завдяки такій арт-терапії вони поступово відновлюють сили, а оточуючих в свою чергу надихають своїм мистецтвом. На відкритті були присутні і самі автори робіт, які поділилися тим, як мистецтво додає їм бажання жити далі і творити. 
Дану виставку вирішили презентувати рівнянам перед від’їздом за кордон. Далі вона прямує у Великобританію, де буде представлена 18 травня за підтримки «Асоціації українців Великобританії» у місті Лідс. 
Зазначимо, що організаторами події виступили ГО «Обласної ветеранської спілки АТО Рівненщини», ГО «Допомога Армії Рівне» та за сприяння голови ОДА Олексія Муляренка.
Фотограф: Олександр Харват

Залишити відповідь