“Rivne Wedding Fest 2019”: дводенний фестиваль весільної та святкової індустрії відбувся в МБК

розміщено в: Adventure, Новини | 0

Цими вихідними у Міському Будинку Культури відбулась подія великого масштабу. Протягом 6 та 7 квітня тут проходив фестиваль весільної та святкової індустрії «Rivne Wedding Fest 2019». Своє коріння захід пустив минулого року, як виставка весільних товарів і послуг “Весільний переполох”. Побачивши, що захід подібного формату має майбутнє у нашому місті, команда МБК замахнулась на трансформацію виставки у фестиваль. Було також прийняте рішення розширити сферу спецалізації заходу. Відтак, ми вирішили розповісти не лише як вдало організувати весілля, а й інші важливі святкові події – випускні вечори, дитячі свята і тому подібне. Були поставлені завдання максимум, а що з цього вийшло – оцінювати гостям. Ми ж можемо підвести підсумки…

Офіційне відкриття «Rivne Wedding Fest 2019» відбулось 6 квітня перед входом до Будинку культури, де міський голова Рівного Володимир Хомко разом з директором МБК Ольгою Стельмах перерізали символічну рожеву стрічку. Увійшовши до фойє, усіх гостей на кожному кроці чекало щось надзвичайно цікаве. Зазначимо, що цьогоріч були задіяні усі можливі майданчики – фойє, глядацька, виставкова та конференц-зали. Відвідувачі мали змогу побачити зразки найкращого святкового оформлення та декорацій, які вражали, якщо не мерехтінням, то наявністю незвичних рослин. Зокрема серед декораторів розкішні фотозони представили студії “Butterfly”, “Angel”, “Fatin” та інші.

У всіх була можливість продегустувати різноманітні смаколики – короваї, десерти, креативні закуски від коровайного дому “Март”, ресторану “Базилік”, компанії “Полісся Трейд” та інших  учасників.

Про спектр івент-послуг, який був представлений на фестивалі, можна говорити багато, адже таких унікальних учасників цього року було зареєстровано понад 80(!!!) Чимало з них стали справжнім відкриттям. До прикладу, це і розваги для дітей у віртуальній реальності “Games Zona”, і послуги весільного охоронця від охоронної фірми “К-19”, і ростові квіти у декорі та чимало інших новинок.

Представниці прекрасної статі мали можливість стати ще красивішими завдяки професійним візажистам, до яких вибудовувались черги на сеанс макіяжу. 

Відомі професійні ведучі не давали сумувати, розважали, інформували про усе, що відбувається на майданчиках Будинку культури. На головній сцені протягом двох днів у режимі “non-stop” виступали найкращі музичні гурти, кавер-бенди, солісти, як місцеві, так і запрошені із сусідніх обласних центрів. Серед таких – колективи “Marmelad”, “Drivebox”, “Amore de bayan” та багато інших.

Насиченою була і шоу-програма – фокусники, східні танцівниці, бульбашкові шоу, модні покази та багато-багато іншого.

Окрім того, у конференц-залі проходили корисні майстер-класи та воркшопи, організовані студією “Каприз”. Обговорювали такі питання, як “Мистецтво спілкування у весільний день”, “Поради флориста”, “Випускний закордоном” та чимало інших цікавих тем.

Не обійшлося і без подарунків. Оскільки основним напрямком фестивалю все ж залишається весільна індустрія, то усі присутні наречені мали можливість зареєструватися до участі в розіграші цінних призів , таких як романтичний вікенд для молодят в санаторії “Червона калина”, тур вихідного дня у Карпати та багато інших приємних сюрпризів.

Родзинкою фестивалю стало вручення нагород найкращим івенторам міста – церемонія «Rivne Event Awards 2019». Їдейниками такої непересічної події стала event-організатор “Чародійка”. Це стало своєрідним місцевим “оскаром”, під час якого, за допомогою голосування, рівняни визначили переможців у 18-ти номінаціях. 

Для багатьох учасників цей фестиваль став можливістю заявити про себе, хтось просто приємно провів час в компанії колег, а для його гостей – підказав до кого можна звернутись аби організувати для себе та своїх близьких незабутнє свято. Одне знаємо напевне – ринок івент-індустрії у нашому місті надзвичайно потужний. Дякуємо усім і кожному за участь, допомогу в організації та проведенні! Ми це зробили разом! Переводимо дух, пишаємось собою, відпочиваємо, набираємось сил і готуємо ідеї на наступний “Rivne Wedding Fest 2020”!

Фото: Наталія Коломієць-Віднічук, Олександр Харват, Світлана Кравчук, Оксана Гомонюк.

Залишити відповідь