“Текстильні барви” презентували у Міському Будинку Культури

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Першою весняною експозицією цьогоріч у виставковій залі Міського Будинку Культури стали “Текстильні барви” Оксани Галайчук та Алевтини Кляповської. Дану виставку відкрили сьогодні, 4 березня. Художниці є членами Нацiональної спiлки художникiв України, ТО “КОЛОАРТ”, учасницями мiських, регiональних, всеукраїнських мiжнародних виставок. Молоді рівненські мисткині представили близько 20 надзвичайно оригінальних робіт у техніках гобелену, батику, панно. Це лише частина їхнього творчого доробку за останніх 3 роки. 
Провела відкриття виставки сама ж авторка Оксана Галайчук. Вона зіналась, що надзвичайно рада великій кількості людей, які зібрались на відкриття їхньої виставки і що вони мають велику радість ділитись своїм мистецтвом зі світом.
Привітати художниць прийшли друзі, колеги, зацікавлені рівняни. Серед таких була і заступник міського голови, поціновувачка мистецтва Галина Кульчинська, наставниця авторок відома художниця Тетяна Лукашевич та багато інших.
Директор Будинку культури Ольга Стельмах зазначила, що дані текстильні полотна – це як висока мода. А ще, що вони дуже гармонійно вписались у стіни виставкової зали. 
На відкритті також виступив заступник начальника управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Андрій Ткачук. Він повідомив, що авторки виставки будуть висувати цьогоріч на міську мистецьку премію імені Георгія Косміаді. 
Міський Будинок Культури радо запрошує усіх відвідати виставку “Текстильні барви”, яка триватиме до 11 березня. Ми працюємо традиційно з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 год. Вхід вільний. 

Залишити відповідь