Сергій Бакін поділився своєю неймовірно енергетичною “Музасферою” з рівнянами

розміщено в: Adventure, Новини | 0

В халаті, босоніж, з теплими оповідями та щирим діалогом з глядачами виступив 11 лютого на сцені Міського Будинку Культури Сергій Бабкін.

Відомий музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни 8» приїхав до Рівного в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Музасфера». Співак презентував повністю україномовну платівку, яка стала дванадцятою на його рахунку. До альбому увійшло 13 треків, серед яких відомі “Де би я”, “Хто далі йде” та інші.

Кожну пісню зал зустрічав із захватом, підспівуючи. Захід тривав дві години протягом яких Сергій Бабкін не лише співав, а й спілкувався з глядачами та навіть спускався зі сцени до зали аби потанцювати разом зі своїми пихильниками, а найменшеньких слухачів запросив до себе на сцену.

“Музасфера” залишила по собі широку палітру різноманітних емоцій від надій та мрійливості до ностальгії та драматизму. Тут кожен міг знайти щось своє – віру, поштовх, шляхи вирішення, а значить вечір в компанії артиста був проведений слухачами з користю. 

Фото: Олександр Шахманцір, Євген Живчик

 

Залишити відповідь