Олександр Харват відзначив свій ювілей презентацією нової книги про Рівне

розміщено в: Adventure, Новини | 0
“Харват, який є…” – саме таку назву мав творчий вечір відомого рівненського фотохудожника, керівника студії “Простір Фото” Міського Будинку Культури Олександра Харвата. Відбувся він 22 січня у день ювілею Олександра у виставковій залі МБК.
В рамках заходу відомий фотохудожник та видавець презентував свою нову, також ювілейну книгу «Рівне, яке було…». Вона стала тим унікальним виданням, яке вмістило в собі цікаві знімки нашого старого міста.
Аби привітати іменинника з Днем народження та виходом нової книги зібралась велика кількість друзів, колег, фотографів, меценатів, творчих людей, представників місцевої влади. До вітань долучились начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко,
директор Будинку культури Ольга Стельмах,
голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко та багато інших відомих рівнян. Завітала також на свято Надія Косміаді – заслужена громадянка Рівного, меценат, донька відомого художника Георгія Косміаді. 
Усі щиро дякували Олександру Харвату за його творчість на благо нашого міста, за численні проекти, фотовиставки та, безумовно, бажали не зупинятися на досягнутому. Не залишились і гості без пам’ятних подарунків від іменинника, отримавши навзаєм нову книгу “Рівне, яке було…”, та навіть взяли участь в лотореї.
На святі з музичними привітаннями виступили і артисти Будинку культури: солістка Іванна Місюк
та народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція».
Міський Будинок Культури ще раз щиро вітає Олександра Харвата з Днем народження та зичить, підводячи підсумки прожитого і зробленого, ставити собі ще вищу планку, йти до своїх цілей та творити на радість людям та в задоволення собі! 
Фотограф: Світлана Кравчук

 

Залишити відповідь