Міський Будинок Культури підводить підсумки 2018-го року

розміщено в: Новини | 0
В гарних традиціях стало підводити підсумки року, який минає. Сказати, що для Міського Будинку Культури 2018-й був гарячий – це, мабуть, не сказати нічого. І якщо ви не гуманітарії і навпаки любите мову цифр, то ловіть наші.
У 2018-му році в стінах МБК відбулось 125 заходів. 125, Карл! Вони мали різні характери, спрямування, цілі, настрої, кольори, іноді різну успішність, але головне – вони були! Серед цієї більш як сотні ми мали 85 різнопланових концертів, 17 з яких народжені креативною групою Будинку культури. Окрім звітних концертів наших колективів, сюди увійшли вже традиційні проекти, наприклад «Сердечні зустрічі – 2», та абсолютно нові. Серед останніх чого були варті «Світові хіти», які підняли наш оркестр «Наспів» на якісно новий рівень.
Ми знову взялись за популяризацію нашого українського та геніального. Зокрема, влаштували особливий камерний вечір творчості поетеси Ліни Костенко та випустили в світ музичні прем’єри. А осінь вибухнула черговим арт-проектом, присвяченим маестро українського пісенного слова Юрію Рибчинському. Ми замахнулись на масштабне – вперше спробували зробити проект для івенторів та користувачів їхніх послуг. «Весільний переполох» прогримів!
А щеее…33 гастролюючих артисти завітали у наше місто і обрали саме Будинок культури майданчиком для свого яскравого концерту. Тут були топові вітчизняні (Джамала, Pianoбой, Вар’яти, Без Обмежень та інші) та зірки європейського рівня! Дівчата, Дана Балана не забули?;)
Рахуємось далі. Наша виставкова зала подарувала місту 16 виставок. Незмінно розфарбовуємо ваші свята «Великодніми мотивами» та «Мистецькою хуртовиною». Ще більше нових світлин від «Простір Фото», приїзд дивовижної Дарії Альошкіної зі своїми гігантськими витинанками і решта цікавого – done
Ну і на завершення про кохання…а точніше про поєднані серця в проекті «Шлюб за добу». Станом на 2018-й рік 403 пари одружилися в стінах Міського Будинку Культури. Тобто ми зробили щасливішими в цьому світі аж 806 людей!!! І коли ми кажемо «в світі», то це означає, що до нас їхали навіть з Китаю, Куби, Алжиру, Іраку, Індії!
То що, є привід для гордості?
Отож, дякуємо, що з нами, вітаємо усіх з прийдешніми святами і прощаємось до наступного року! Ми йдемо зі спокійною душею на маленькі канікули, переводимо дух і гоу в 2019-му дарувати вам ще більше гарного настрою! Ваш МБК.

Залишити відповідь