У Виставковій залі МБК відкрили виставку “Мелодії рідного краю у живописі Бориса Кирилюка”

розміщено в: Adventure, Новини | 0
Свою виставкову осінь Міський Будинок Культури завершив відкриттям експозиції живописних полотен. 30 листопада відкрилась виставка “Мелодії рідного краю у живописі Бориса Кирилюка”. Рівнянам представлено пів сотні робіт на яких зображена краса української землі, мальовничі краєвиди села бабин Гощанського району в якому проживає художник. На відкритті збрались друзі, колеги, рідні Бориса Івановича, які теплими словами вітали його з першою масштабною персональною виставкою. Привітала винуватця дійства і директор МБК Ольга Стельмах, яка поділилась гарними враженнями від творчості художника. До слова, Борис Кирилюк все життя пропрацював художником-оформлювачем в різних установах та організаціях в числі яких був і наш Міський Будинок Культури! 
На відкритті пісенною творчістю присутніх порадував дует бандуристок “Врода” Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету. 
Будинок культури запрошує усіх до перегляду та анонсує, що виставка діятиме до 7 грудня з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 год. Вхід вільний. 

Залишити відповідь