Концерт “Козацька Покрова” відбудеться у Будинку культури

розміщено в: Adventure, Новини | 0
12 жовтня о 19:00 год у Міському Будинку Культури відбудеться концерт «Козацька Покрова» за участі творчих колективів МБК. Захід, присвячений святу Покрови Богородиці та Дню Українського козацтва, яке відзначається 14 жовтня.
На сцені лунатимуть твори патріотичного звучання – козацькі, стрілецькі та повстанські пісні. Вони переплітатимуться з пісенними композиціями про кохання, адже здавна Покрова – це ще й надзвичайно шанобливе та довгоочікуване свято для незаміжніх дівчат.
Для вас співатимуть: народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція», вокальний гурт «Лісова пісня», народний аматорський хор «Верес», тріо «Байда», солістки Іванна Місюк та Людмила Скрипка. За народними музичними інструментами – оркестр «Наспів». Танцюватимуть заслужений ансамбль танцю України «Полісянка», зразкові ансамблі «Перлинка» і «Джерельце».
Саме з цього заходу у Будинку культури стартує арт-проект «POKROVA», який, нагадаємо, проходитиме з 12 по 14 жовтня. Окрім концерту, на рівнян чекає «Покровський ярмарок» та відкриття виставки «Фотовернісаж на Покрову, 2018».
Потрапити на концерт можна, придбавши квиток у касі Міського Будинку Культури. Його вартість становитиме всього 20 грн. Детальніша інформація за телефоном 43-93-38.

Залишити відповідь