“СЕРДЕЧНІ ЗУСТРІЧІ” З ІВАНОМ ГАНЗЕРОЮ ПРОЙШЛИ В МІСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

розміщено в: Новини | 0

Вдруге у місті Рівному пройшов арт-проект для людей літнього віку «Сердечні зустрічі -2». Відбувся захід 25 лютого у Міському Будинку Культури та зібрав повну глядацьку залу прихильників творчості Івана Ганзери. Саме він, переможець вокального шоу «Голос країни» першого сезону, став довгоочікуваним гостем та хедлайнером заходу.

Іван Ганзера зізнався, що йому дуже полестило, коли він дізнався, що Рівне знову хоче побачити і почути його після виступу на арт-проекті «Мелодія життя Миколи Мозгового». Саме тоді, у листопаді минулого року, співак завітав до нашого міста вперше. «Я свої зустрічі з слухачами саме так і називаю – сердечними. От ми і знайшли одне одного» – розповів Іван. Протягом майже двогодинного концерту прозвучало багато і запальних, і душевних, і навіть «антигламурних» пісень. В перервах між виступами артист спілкувався з глядачами, ділився особистим, сокровенними, багато жартував. По завершенню заходу глядачі мали можливість сфотографуватися з артистом.

В концерті також взяли участь колективи МБК – народний вокальний гурт «Лісова пісня» та народний аматорський ансамбль народної музики «Наспів». Свою першу композицію «Материнська любов» Іван Ганзера виконав саме під акомпанемент оркестру. Співак подякував «Наспіву» за прекрасну музику, яку вони створюють, та радо запросив усіх рівнян на їхній концерт «Світові хіти», який відбудеться 1 березня в Міському Будинку Культури.

На заході був присутній начальник управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради Тарас Максименко, який подякував Будинку культури за ідею та організацію проекту. Також він пообіцяв глядачам у новому році багато нових мистецьких сюрпризів. Виступила на сцені і директор МБК Ольга Стельмах та керівник клубного об’єднання «Щасливий вік» Лариса Партолюк. До речі, саме учасники цього об’єднання і стали натхненниками у створенні арт-проекту для літніх людей. Організатори пообіцяли, що «Сердечні зустрічі» стануть щорічними, адже хочуть таким чином урізноманітнити життя рівнян старшого покоління. Ольга Стельмах подякувала управлінню культури, міській владі та проекту «Рівне – місто унікальних подій» без яких здійснення задуму було б неможливе.

Відмітимо, що концерт був безкоштовним і кожен, хто бажав на нього потрапити. міг попередньо отримати запрошення у Будинку культури.

Фото: Олександр Харват, Світлана Кравчук

Залишити відповідь