Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Фотовиставка «Жінки – краси земної берегині»

13.05.2021 @ 10:00 - 18:00

«Показати красу простих українських жінок, які тримають земну кулю.» Ці слова – лейтмотив нового мистецького проєкту «Жінки – краси земної берегині». Належать вони його ідейниці та організаторці пані Єлизаветі Чумак. Вона спільно з громадською організацією «Спілка жінок Рівненщини» 10 травня у Міському Будинку Культури презентують виставку світлин – унікальних образів жіноцтва, в яких підкреслене наше слов’янське коріння та автентика. Задум втілився в реальність завдяки співпраці з відомою українською дизайнеркою Іриною Підліпською, яка створює дивовижні українські віночки та аксесуари, одягаючи у них відомих столичних панянок.
«Я дуже люблю різноманітні головні убори. Прості та креативні, в національному стилі, яскраві та незвичні. А коли на теренах Фейсбуку я побачила роботи дизайнерки з Києва Ірини Підліпської, то просто закохалася в її творчіть. Стала спостерігати за її проектами, за тим, як гарно і з любов’ю вона одягає та фотографує жінок. Так у мене в голові визріла мрія зробити щось подібне і з нашими красунями жінками» – розповідає пані Єлизавета.
Дизайнерка на запрошення рівнянки радо завітала до нашого міста, привезши з собою неймовірні мистецькі творіння своїх рук. А далі, за словами учасниць проєкту, усіх очікували два дні неймовірних перевтілень звичайних рівнянок у берегинь земної краси. Над п’ятдесятьма жінками чаклували візажисти, дизайнери, фотограф. Окремого захоплення заслуговує підхід та робота саме фотохудожниці Даші Гаврюсєвої.
«Я протягом двох днів була просто вражена натхненням, легкою збентеженістю і такою красивою жіночністю!» – ділиться враженнями від участі в проєкті спілчанка Наталія Шолудько.
У ролі моделей виступили звичайні жительки нашого міста, представниці аж ніяк не слабкої, а сильної і прекрасної статі, жінки різних професій серед яких вчителі, лікарі, громадські діячі, ріелтори, економісти…
Усі образи підбирала Ірина Підліпська, яка навіть спеціально створила до цього проекту частину головних уборів. «Всі жінки в її руках перетворювалися на неземних красунь так, ніби зійшли з картин знаменитих художників. Ми всі неймовірно енергетично наповнились» – говорить Є. Чумак.
Оду жіночій красі, втілену у знімках, можна буде побачити вже з 10 травня з 14-ї години у виставковій залі МБК. Вхід вільний (з дотриманням карантинних вимог).
Довідки за телефоном: 096 902 10 43.

Деталі

Дата:
13.05.2021
Час:
10:00 - 18:00
Подія Category: