Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

“Світові хіти 2”. Концерт оркестру “Наспів”

03.03.2021 @ 19:00 - 21:00

Весна повертається разом із “Світовими хітами”! Оркестр “Наспів” та Міський Будинок Культури готують до 3 березня оновлену програму музичного проекту. Це буде повний рестарт: на 90% новий репертуар, екперименти зі стилями, нові солісти, запрошені гості, доповнення танцями, потужне світлове шоу і неодмінний акцент на багатогранне звучання оркестру.
Ви почуєте рок, джаз, блюз, фанк, техно-поп і навіть R&B та павер-метал в обробці народних інструментів. Кажуть, що подібного прочитання ще не робив ніхто! Хіти “Scorpions”, “Queen”, “Nightwish”, Jennifer Hudson, Vanessa Mae та інших топових артистів світу, а також кінохіти та саундтреки з мюзиклів. Вони зазвучать голосами сопілки, перкусії, цимбалів, кларнета, баяна, тромбона… Співатимуть рівненські артисти, гості з інших міст, учасники “Голосу країни” та “Голос діти”.
Дивовижні аранжування від керівника Сергія Мостового і лише живий звук! Це потрібно слухати і дивитись на одному диханні.
«Відмінність і особливість «Світових хітів 2» від попередніх «Світових хітів» – основний акцент на інструментальних творах» – Сергій Мостовий, керівник оркестру «Наспів».
«Переконана, що глядачі будуть вражені як творчим наповненням концерту, так і технічними змінами, як відбулися на головній сцені міста» – Ольга Стельмах, директор МБК.
Чекаємо вас 3 березня о 19 год у Міському Будинку Культури!
КВИТКИ:

– в касі МБК (від 100 грн)

Довідки за телефоном: 097 055 32 21.

Деталі

Дата:
03.03.2021
Час:
19:00 - 21:00
Подія Category: