Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

“Рівне, яке було та Харват, який є”. Творчий вечір фотографа та презентація книги

22.01.2019 @ 17:00 - 19:00

Відомий рівненський фотохудожник, керівник студії “Простір Фото” Рівненського міського Будинку Культури Олександр Харват запрошує усіх на свій творчий вечір з нагоди ювілею! Вечір матиме назву “Харват, який є…”

У програмі:
– презентація нового альбому «Рівне, яке було…»,
– культурна програма, спілкування…

“Кожне людина особлива – характером, можливостями, родом занять. У кожного з нас є певний час, який ми витрачаємо по-різному – для себе, родини, оточення. Час ніколи не повертається і прикро, коли він втрачений даремно, навіть його миттєвості.
Ми живемо лише Сьогодні. Вчора – це наша пам’ять та історія. Завтра – майбутнє, яке багато в чому залежить від того, Як ми проживемо сьогодні.
Ми не знаємо, скільки у нас буде днів народження, але приходить певний час, коли розумієш, що це хороша нагода особистих підсумків та нових планів.
Мені є що згадати, про що розказати, є чим пишатись, є багато проектів, марафонів, учнів, книг, музей фотографії і, слава Богу, попереду багато планів.
Я щиро вдячний дружині, родині, друзям, колегам, усім, з ким зустрівся на життєвому шляху за допомоги, поради чи просто спілкування. Без вас все було б неможливим.
До зустрічі!”

О.Харват

Деталі

Дата:
22.01.2019
Час:
17:00 - 19:00
Подія Category: