Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концерт “Love story” оркестру “LORDS OF THE SOUND”

13.02.2022 @ 19:00 - 21:00

13 лютого у Міському Будинку Культури – святкова програма “Love story” до Дня закоханих: найромантичніша музика у виконанні оркестру “LORDS OF THE SOUND”.
Кожна жінка мріє провести День закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. І “Lords of the Sound” влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!
Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Andrea Bocelli, Ed Sheeran, Tom Jones, Michael Buble, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Гладіатор, Зоряні війни, Титанік, Ромео та Джульєтта, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land та ін..
А особливим дарунком для закоханих стане спеціальна частина шоу – “GOLDEN ROMANTIC HITS”! Бурхливими емоціями у цей вечір вас наповнятимуть також майстерні вокалісти: Маргарита Мелешко, Ярослав Радіоненко. Свято кохання, ніжності та найщиріших почуттів 15 лютого у Рівному разом з оркестром Lords of the Sound у програмі «Love Story» – особливий подарунок до Дня всіх закоханих!
КВИТКИ:
– в касі МБК
– онлайн за посиланням: https://bigshow.ua/events/love-story-rivne/

Довідки за телефоном: 066 171 3456.

Деталі

Дата:
13.02.2022
Час:
19:00 - 21:00
Подія Category: