Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концерт Іво Бобула

16.10.2021 @ 16:00 - 18:00

Співак, чий голос не сплутаєш із жодним іншим, адже він заворожує і надихає, дозволяє поринути у справжнє почуття насолоди та з перших звуків його пісень умить поринути в атмосферу романтики… Іво Бобул – гордість і талант української естради, улюбленець жінок не тільки в Україні, але далеко за її межами. Щирий, відвертий і справжній…
Шлягери Іво Бобула «Місячне колесо», «Душі криниця», «На Україну повернусь», «Якщо любиш, кохай», «Скрипалю» та інші не раз звучали і звучатимуть на різних заходах в усіх куточках України. У творчому доробку композитора не лише авторські пісні, а й перли світової класики. Однак у виконанні Іво Бобула вони щоразу набувають особливо проникливого звучання та сягають найвіддаленіших куточків людської душі. Серед найвідоміших, зокрема, – «Пам’яті Карузо», «Yesterday», «Luna Tu», «Liberta» та багато ін.
Уже незабаром народний артист України Іво Бобул зустрінеться зі своїми шанувальниками, аби представити нову концертну програму під назвою «Бо ти – одна». Маестро української сцени виконає не тільки добре знані та зовсім нові хіти, а й вразити публіку оригінальними творчими рішеннями – несподіваними дуетами, кавер-версіями відомих світових хітів і проникливим звучанням свого голосу!
Золоті хіти у виконанні незрівнянного Іво Бобула стануть натхненням для Вашого осіннього настрою і мотивацією до нових досягнень!

КВИТКИ:

– в касі МБК

– онлайн за посиланнями:

 https://rivne.karabas.com/ivo-bobul-6

https://kasa.in.ua/ua/rivne/concert/ivo-bobul-2021-10-16

Довідки за телефоном: 066 171 3456.

Деталі

Дата:
16.10.2021
Час:
16:00 - 18:00
Подія Category: