Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концерт хору ім. Г. Верьовки.

01.12.2022 @ 19:00 - 21:00

  • 1 грудня 2022 року
  • 19:00
  • Глядацька зала

Національний заслужений академічний народний ХОР України ім. Г.Г. ВЕРЬОВКИ – це знаний на весь світ та найбільший український професійний хоровий колектив, який з 1943 року, ось вже 79 років поспіль, тріумфально поширює світом українську народну пісню та українське хореографічне мистецтво.

Самобутність і висока художність виконання, музикальність і гнучкість фразування, дивовижне розмаїття голосів, поєднання емоційності та стриманості, душевної відкритості та доброзичливого гумору, чистоти й безпосередності – ось чим зачарував і прихилив серця шанувальників пісні Національний український народний Хор імені Г.Г. Верьовки.

Мистецтву цього славетного колективу притаманні щирість, глибока одухотвореність, в ньому немовби знайшли своє втілення краса і сила народного духу. Хоч би де не виступав Хор імені Г. Верьовки – на рідних теренах чи на далеких континентах – світ визнав великі заслуги його як творця надзвичайно оригінальних і водночас загальнолюдських пісенно-музичних скарбів, цілющої української пісні. Про це переконливо свідчать схвальні статті і рецензії у пресі Німеччини, Румунії, Польщі, Франції, Швейцарії, Бельгії, Люксембургу, Фінляндії, Куби, Мексики, Канади, Іспанії, Португалії, Венесуели, Бразілії, Аргентини, Домініканської Республіки, Коста- Рики, Канарських і Болеарських островів.

КВИТКИ:

– в касі МБК

та на сайті https://rivne.karabas.com/ua/hor-im-g-g-verovki-51

Довідки за телефоном:
☎️ 066 171 3456

 

Деталі

Дата:
01.12.2022
Час:
19:00 - 21:00
Подія Category: