Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концерт “Симфонія Криму. Повернення” національного президентського оркестру.

Серпень 14 @ 18:00 - 20:00

  • 14 серпня 2024 року
  • 18:00
  • Глядацька зала

 

У кожного з нас свої спогади про Крим. Але що ми знаємо про культуру Криму, кримськотатарську симфонічну музику.
Відвідайте унікальну подію «Симфонія Криму. Повернення» у Рівному! Ви не тільки познайомитесь з кримськотатарською академічною симфонічною музикою високого ґатунку, але й відчуєте єдність країни, відкриєте двері до недоступних сьогодні, через тимчасову окупацію Криму рф, – культурних скарбів півострова. А також поринете у культуру кримськотатарського народу, як частину не лише українського культурного поля, а й загальноєвропейського та світового.
У виконані Національного президентського оркестру під орудою Ділявера Османа прозвучить симфонічна музика однієї з найяскравіших сучасних кримськотатарських композиторок Ельвіри Емір та поезія польського класика Адама Міцкевича, власне «Кримські сонети» (у перекладі Максима Рильського), написані митцем під враженням від його двомісячної подорожі Кримом, у виконанні Олександра Рудько.
Не пропустіть цю унікальну можливість доторкнутися до глибинної культури Криму, відчути його красу та біль, та зробити свій внесок у його повернення.
Гастрольний тур реалізовується Національним президентським оркестром за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та участі ГО «Культурно-мистецька фундація DUSHA UA».

 

КВИТКИ: 

– Вхід за попередньою реєстрацією по QR-коду на афіші, заповнивши форму, ви зможете безкоштовно відвідати подію!

Довідки за телефоном:

☎️ 066 171 3456 

Деталі

Дата:
Серпень 14
Час:
18:00 - 20:00
Подія Category: