Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Відкриття виставки “Мистецька хуртовина” (онлайн)

22.12.2020 @ 12:00 - 13:00

Коляд, коляд, колядуєм – «Мистецьку хуртовину» вам віщуєм! Запрошуємо усіх на традиційну виставку новорічно-різдвяних виробів «Мистецька хуртовина»!
УВАГА!!! У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогоріч відкриття відбудеться з обмеженою кількістю людей, але усі бажаючі матимуть змогу долучитись онлайн. Ми вийдемо в прямий ефір на нашій Facebook-сторінці 22 грудня о 12:00 год, тому запрошуємо!
Побачити експозицію на власні очі усі бажаючі зможуть вже з 23 грудня і аж до 29 січня. Вхід вільний (з дотриманням карантинних норм).

«Мистецька хуртовина» – це щорічний виставковий проєкт Міського Будинку Культури та студії майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Митці готуються до нього протягом року, щоб занурити усіх у дивосвіт рукотворних художніх виробів та справжню новорічну казку. Тут ви завжди маєте можливість побачити силу-силенну святкової атрибутики, ялинкових прикрас, надихнутись ідеєю створення власного різдвяного декору і навіть обрати подарунок близьким прямісінько з експозиції! Кераміка, текстиль, метал, декупаж, соломоплетіння, вишивка і ще багато технік від більш як десятка майстрів будуть представлені вашій увазі цього разу. Тематика цьогорічної «Мистецької хуртовини» – мотиви колядок. Ця виставка – одна суцільна вражаюча фотозона, тому беріть друзів і приходьте! Вхід вільний (з дотриманням карантинних вимог).

Довідки за телефоном: 

☎️ 096 902 10 43.

Деталі

Дата:
22.12.2020
Час:
12:00 - 13:00
Подія Category: