Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. “Вільні люди”

18.02.2022 @ 20:00 - 22:00

У жовтні цього року гурт “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” представить новий альбом “Вільні люди”. На підтримку нього виконавці проведуть грандіозний тур Україною. Тур охопить сто міст та містечок, від Заходу до Сходу, з фінальним концертом на НСК Олімпійський.
«Вільні люди» це шостий студійний альбом у дискографії “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”. На створення платівки їх надихнули українці. Під час концертів музикантам пощастило зустрітись з різними людьми та дізнатись про їх унікальні історії. У цих людей, не зважаючи на різномаїття, виявилось багато спільного – українського, душевного, волелюбного. Гурту знадобився цілий рік, аби почуте й пережите стало лірикою і музикою. Альбом “Вільні люди” – це пісні з Україною в серці, в яких кожен впізнає себе. Ця музика про нас, таких різних, але єдиних, про наші вчинки, життєві події та почуття, про нашу незламність і незалежність – характер нації, що витримав випробування часом. Альбом «Вільні люди» буде доступний на всіх музиних платформах.
Шанувальників “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, як зажди, чекає абсолютна свобода емоцій і знайома щирість почуттів, романтичний та драйвовий рок для вільних українців. Найкраще в Україні технічне обладнання сцени та оновлене візуальне шоу. Серця фанів будуть палати вкотре.
Познайомтесь з новим етапом творчості гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”. Приходьте на концерт, щоб дати волю почуттям!
КВИТКИ:
– в касі МБК
– онлайн за посиланням: 
– концерт на 20:00 год: https://rivne.karabas.com/bez-obmezhen-tur-vilni-lyudi-13

Довідки за телефоном: 066 171 3456.

Деталі

Дата:
18.02.2022
Час:
20:00 - 22:00
Подія Category: