Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Концертний тур містами України до 100-річчя Українського Радіо та 95-річчя оркестру

Жовтень 13 @ 17:00 - 19:00

  • 13 жовтня 2024 року
  • 17:00
  • Глядацька зала

Концертний тур містами України до 100-річчя Українського Радіо та 95-річчя оркестру

16 листопада 2024 року виповнюється 100 років першому українському мовнику — Українському Радіо, що має найбільшу радіомережу й забезпечує безперервне мовлення з 1924 року та надає суспільству достовірну та збалансовану інформацію про Україну й світ.  

5 жовтня 2024 року виповнюється 95 років Заслуженому академічному симфонічному оркестру Українського Радіо — провідному симфонічному колективу України.

З цієї нагоди відбудеться концертний тур девʼятьма містами України Симфонічного оркестру Українського Радіо під орудою Володимира Шейка — художнього керівника та головного диригента оркестру, народного артиста України. Концертна програма складається із шедеврів української та світової класики та пісенної творчості Володимира Івасюка у симфонічному аранжуванні.

Концерти ведуть: заслужений артист України Дмитро Хоркін та відомі ведучі програм Українського Радіо Галина Бабій і Роман Коляда.

«Наш Симфонічний оркестр має таку ж багату історію, як і саме Українське Радіо. Заснований третім серед усіх радійних оркестрів Європи, і на рік раніше за знаменитий оркестр BBC, Симфонічний оркестр Українського Радіо записав десятки тисяч творів української та світової класики, які збережені у наших фондах. У роки незалежності Симфонічний оркестр розпочав період яскравих медійних проєктів та гастролей на найпрестижніших світових сценах, які неодмінно збирають аншлаги. Для багатьох наших слухачів нинішній тур містами України — це унікальна можливість почути і побачити наживо легендарний колектив», — зазначає виконавчий продюсер Українського Радіо Юрій Табаченко.

 

Довідки за телефоном:

☎️ 066 171 3456 

Деталі

Дата:
Жовтень 13
Час:
17:00 - 19:00
Подія Category: