Парфуми, які зійшли зі світлин. У виставковій залі Будинку культури відкрили фотовиставку “Поезія ароматів”

розміщено в: Новини | 0

21 березня у світі відзначають Міжнародний день ароматів, який співпадає з Днем поезії. “Парфум-клуб” Міського Будинку Культури вирішив об’єднати цих два свята і подарувати рівнянам унікальну фотовиставку “Поезія ароматів”. На сорока світлинах від рівненських фотохудожників та фотографів з Одеси і Дніпра зображені парфуми відомих світових брендів, які у день відкриття виставки можна було ще й продегустувати.

Свої знімки надали фотомайстри Олена та Гліб Додчук, Олександр Майструк, Ірина Жогло, Олена Панасюк, Ірина Гоменюк та Ірина Роїк. На заході очільниця клубного об’єднання Руслана Мартинюк розповіла про те як виник “Парфум-клуб”, як він завдяки директорці МБК Ользі Стельмах оселився в цих стінах, чим займаються його учасники, якою колекцією ароматів володіють та як з’явилась ідея створення такої нетипової виставки.

Присутні намагались розгадувати ноти ароматів, розповідали про власні вподобання щодо парфумів та навіть читали поезію. А ще можна було помилуватись дивовижними мильними квітами від Ірини Матяшок, які створили красивий весняний антураж.

Музичний настрій створювали Людмила Скрипка та Юрій Янкович.

Провела захід Вікторія Рибальченко. 

Виставка триватиме до 2 квітня. Вхід вільний (з дотриманням маскового режиму та карантинних норм). Графік роботи виставкової зали: понеділок – п’ятниця з 10 до 18 год. 

Фото: Олена Додчук, Ірина Білотіл.

Залишити відповідь