Міський Будинок Культури організовує благодійний арт-проєкт “Квітка надії”

розміщено в: Новини | 0
…Лікарі їй сказали, що проживе кілька місяців, а вона прожила сім років, продовжуючи наполегливо і натхненно творити музику та розповідати за океаном в піснях про рідну Україну. Квітка Цісик – американська співачка з українською душею прожила коротке життя тривалістю у 45 років, і ці сім останніх – у самовідданій боротьбі з раком. Саме за творчістю Квітки Цісик Міський Будинок Культури спільно з Рівненським обласним протипухлинним центром, ВГО “Афіна. Жінки проти раку” та за підтримки міського голови В.Хомка створюють благодійний арт-проєкт “Квітка надії”, приурочений Всевітньому Дню боротьби проти раку, аби довести, що озброївшись вірою, надією, підтримкою родини і фахівців можна і треба боротися та жити!
В рамках благодійного арт-проєкту о 19:00 год відбудеться вечірній концерт за участі творчих колективів МБК, а о 17:30 у виставковій залі пройде зустріч з експертами по психоонкології “Кожна мить життя безцінна…”(вхід на зустріч вільний). 
Ми чекаємо вас 4 лютого о 19:00 год в Міському Будинку Культури. Вхід на концерт за запрошеннями. Благодійний внесок 50 гривень. Запрошення можна взяти в касі МБК. 
Довідки за телефонами:097 055 32 21 та 0362 26 68 23. 

Залишити відповідь